Cant Login To Web Ui

Expected Behaviour:
Should block ads and go to ui

Actual Behaviour:

Cant open web ui and no ads are being blocked

Debug Token:

uj8jxm46t3

Your debug log shows that Pi-Hole is working normally but only has received DNS queries from one client, and that is the Pi itself. Other clients are not using Pi-Hole as DNS.

   [2019-10-08 20:16:52.183 683] Imported 72 queries from the long-term database
   [2019-10-08 20:16:52.183 683]  -> Total DNS queries: 72
   [2019-10-08 20:16:52.183 683]  -> Cached DNS queries: 27
   [2019-10-08 20:16:52.184 683]  -> Forwarded DNS queries: 45
   [2019-10-08 20:16:52.184 683]  -> Exactly blocked DNS queries: 0
   [2019-10-08 20:16:52.184 683]  -> Unknown DNS queries: 0
   [2019-10-08 20:16:52.185 683]  -> Unique domains: 14
   [2019-10-08 20:16:52.185 683]  -> Unique clients: 1
   [2019-10-08 20:16:52.185 683]  -> Known forward destinations: 2

How have you configured your router and network clients to use Pi-Hole? Which IP have you provided the router to use for DNS resolution?

What URL are you using to reach the web GUI?

What do I need to do to configure my router for Pi-Hole. I’m useing pi.hole/admin .
But what do you mean by what ip have I provided my router to use for DNS resolution

Are You There?

How have you configured your router to use Pi-Hole DNS? You need to provide the IP of Pi-Hole in the DNS settings on the router.

Ok thank you I’ll reply if I have anynore problems

I Set the DNS to the PI’s IP and deleted the other DNS’s but now i have no internet connection on my router

Please upload another debug log and post the token here.

Here 1ipd9v7ks5

No ads are being blocked because your gravity list is empty.

Run pihole -g to rebuild gravity.

What is the exact URL you are using to access the admin interface?